اطلاعات ویزا

اطلاعات ویزا

اقدام جهت دریافت ویزای هر کشوری در عین اینکه به نظر سخت و پیچیده می رسه، خیلی راحت و در دسترس هست. فقط کافیه مدارک مورد نظر هر سفارت رو دقیقا طبق قوانین اون سفارت آماده کنیم و مورد دیگه در نظر گرفتن زمان لازم برای صدور ویزا هست و باید روزهای کاری هر سفارت رو بدونیم و بر اون اساس مدارک مون رو به سفارت وارد کنیم، همچنین سایز عکس، موجودی صورتحساب بانکی، و… از جمله مسائل مهمه… ما در پارس پالاد همه اینکارها رو براتون انجام میدیم به ما اعتماد کنید و مدارکی که ازتون می خوایم رو دقیق و در زمان اعلام شده به ما برسونید تا ویزاتون رو اقدام کنیم. طبق قانون سازمان گردشگری آژانسها تنها اقدام کننده ویزا هستند و صادر کننده ویزا سفارت هر کشور است.


ویزای آلمان

ویزای آلمان:

مدارک مورد نیاز: ۱-گذرنامه متقاضی امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا ۷ ماه پس از خاتمه ویزای درخواستی باشد و در صورت موجود بودن گذرنامه های قدیمی و سایر گذرنامه معتبر(کپی از صفحات ۲و۳ گذرنامه های قدیمی و ۲،۳و۴ گذرنامه های جدید. ۲-۲قطعه عکس رنگی جدید-تمام رخ بدون عینک با زمینه روشن به ابعاد ۵/۴ *۵/۳٫ ۳-شناسنامه و گذرنامه خود و همسر و فرزند(گذرنامه همسر متقاضی در صورت داشتن)و یا گواهی فوت. ۴-معرفی نامه از شرکت متقاضی و از سازمان، اتحادیه، انجمن و ارگان دولتی با عنوان اتاق بازرگانی ایران-آلمان که در نامه اسم، سمت و علت سفر قید گردد. ۵-مدارک شغلی از قبیل: روزنامه رسمی(آگهی تاسیس و آخرین تغییرات)، لیست بیمه از ۶ ماه گذشته، کارت بازرگانی، برگه کارگزینی، فیش حقوق از ۳ ماه گذشته، حکم کارگزینی، جواز کسب، پروانه بهره برداری، برگه های مالیاتی، گواهی های بانکی(پرینت حساب بانکی از ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء بانک، مدارک تامین اجتماعی و مدارک مشابه.(مهم این است که شما به سفارت مدارکی ارائه کنید که ارتباط کاری شما جهت شرکت در نمایشگاه را ثابت کنند.) ۶-سند مالکیت زمین، باغ، آپارتمان، کارخانه و یا اجاره نامه منزل. ۷-صورت وضعیت حسابهای بانکی در سه ماه گذشته یا سایر مدارکی که نشان دهنده وابستگی مالی و خانوادگی شما در ایران باشد. ۸-توجه کلیه مدارک ذکر شده باید به صورت اصل ارائه شود.

♦ چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.♦


ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا:

♦ کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.♦

مدارک مورد نیاز: ۱-اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید. الف)مدت اعتبار پاسپورت حداقل ۱سال از تاریخ ورود. ب)مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود. ۲-۶قطعه عکس ۵/۳ * ۵/۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، حداکثر برای ۶ ماهه اخیر. ۳-اصل و ترجمه شناسنامه از کلیه صفحات آن. ۴-اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک.(ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد. الف)حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر. ب)سپرده های بانکی. ♦ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می باشد. ♦باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال می باشد. ۵-اصل و ترجمه سند مالکیت. ۶-اصل و ترجمه مدرک شغلی(ارائه اصل آخرین مدارک تحصیلی برای تائید مدارک شغلی الزامی می باشد). الف)پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی. ب)وکلا: پروانه وکالت. ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه. د)بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی. ه)مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت. و)در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آگهی تاسیس. ز)دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار). ♦جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه. ۷-برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند، رضایتنامه محضری الزامی است. ۸-ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار. ♦حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد. ♦ اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

♦ چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.♦


ویزای فرانسه

ویزای فرانسه:

مدارک مورد نیاز: ۱-اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی. الف)مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود. ۲-۶قطعه عکس ۵/۳ *۵/۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.(حداکثر برای ۶ ماه اخیر) ۳-اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. ۴-اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.) الف)حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر. ♦در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می باشد. ♦باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال می باشد. ۵-اصل سند مالکیت. ۶-اصل مدرک شغلی: الف)پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی. ب)وکلا: پروانه وکالت. ج)مساغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه. د)بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی. ه)مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و لیست بیمه. و)در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آگهی تاسیس. ز)دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه(اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار). ♦جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد. ۷-برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متاهل که تنها سفر می کنند، رضایتنامه محضری الزامی است. ۸-مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار. ♦حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفرت الزامی می باشد. ♦مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. ♦چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.


نقشه روسیه

ویزای روسیه:

مدارک مورد نیاز: حضور مسافر در ایران الزامی است – اصل پاسپورت – یک قطعه عکس ۴*۳ – تسویه کامل مشخصات فردی – بیمه – بلیط رفت و برگشتOK(جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است) – ویزا طبق تاریخ بلیط صادر می شود – فرم تعهد ویزای روسیه – مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود – مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر دیگری از روسیه به جز مسکو دچار مشکل و دیپورت خواهد شد – ویزای تجاری یکساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.

♦ نوع ویزا: ۱۵روزه توریستی عادی                 ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: ۱۵روزه توریستی فوری                 ♦زمان تحویل: ۳روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری عادی                ♦زمان تحویل: ۲۰روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری فوری                 ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماهه تجاری سینگل عادی          ♦زمان تحویل: ۲۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماه تجاری سینگل فوری               ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماه تجاری دبل عادی                 ♦زمان تحویل: ۲۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماه تجاری دبل فوری                   ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: یکساله تجاری مولتی پل عادی     ♦زمان تحویل: ۳۰روز کاری

♦ نوع ویزا: یکساله تجاری مولتی پل فوری       ♦زمان تحویل: ۸روز کاری


نقشه چین

ویزای چین:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت (داشتن ۳ صفحه خالی الزامی است) – رزرو بلیط – بیمه – حتما ۲قطعه عکس رنگی ۴*۶ (مطابق پاسپورت) – مشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کد پستی الزامی است) – تمکن مالی به انگلیسی (۳۰ روز اقامت=۳۴ میلیون تومان و ۱۵ روز اقامت=۲۸ میلیون تومان) با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک (آدرس و تلفن بانک الزامی است) – فرم اطلاعات مسافر – تسویه کامل جهت ویزای ۶ماهه باید ۴ویزای قبلی و برای ویزای ۱ساله حداقل ۷ویزای قبلی در پاسپورت باشد – ویزای گروهی حداقل ۵نفر میباشد – مسئولیت صدور بلیط و رزرو هتل و … قبل از صدور ویزا به عهده مسافر میباشد و پارس پالاد هیچگونه مسئولیتی در این قبال ندارد – سفارت چین در روزهای پنجشنبه کار فوری قبول نمیکند – اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد مسافر BLACK LIST خواهد شد – حضور مسافران در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: توریستی گروهی عادی                   ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: توریستی گروهی فوری                    ♦زمان تحویل: ۶روز کاری

♦ نوع ویزا: توریستی انفرادی عادی                    ♦زمان تحویل: ۸روز کاری

♦ نوع ویزا: توریستی انفرادی فوری                    ♦زمان تحویل: ۶روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری                            ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماهه دبل                                   ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماهه سینگل ۹۰ روز اقامت             ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۶ماهه مولتی                                ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری

♦ نوع ویزا: ۱ساله مولتی ۳۰ روز اقامت              ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری


نقشه قرقیزستان

ویزای قرقیزستان:

مدارک مورد نیاز: ویزای الکترونیک قرقیزستان کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمیگردد – چنانچه قصد ارسال درخواست ویزای الکترونیکی قرقیزستان را دارید باید در نظر بگیرید که با این نوع ویزا تنها از طریق مرز زمینی”آق جل” واقع در مرز میان قرقیزستان و قزاقستان و یا فرودگاه”ماناس” و “اوش” میتوان وارد این کشور شد – فرم اطلاعات فردی – اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس ۴*۳ – تسویه کامل – تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر) – حضور مسافر در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی                 ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی دوبار ورود   ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: سه ماهه توریستی یکبار ورود    ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری                     ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه مولتی                     ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: سه ماهه سینگل                     ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری

♦ نوع ویزا: سه ماهه مولتی                      ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری


نقشه دبی

ویزای دبی:

مدارک مورد نیاز: اسکن رنگی پاسپورت – اسکن صفحه اول شناسنامه – چک ضمانت – تسویه کامل مبنای محاسبه روز کاری جهت اقدام ویزا، از روز بعد دریافت مدارک خواهد بود. – ویزای یک ماه غیر قابل تمدید است – تاریخ ورود مسافر به دبی باید در درخواست ذکر گردد – اخیرا ویزاهایی که صادر میشوند و مسافر به هر دلیل از آنها استفاده نمیکند، پس از اتمام اعتبار ویزا به صورت خودکار کنسل و باطل نمیگردد و باعث سابقه منفی برای مسافر میشود، لذا در صورتی که مسافر به ویزای جدید نیاز داشته باشد باید ویزای استفاده نشده قبلی توسط شرکت صادر کننده ویزا در دبی با پرداخت هزینه مربوطه کنسل گردد و سپس ویزای جدید اقدام شود، با توجه به این مسئله ممکن است ویزای جدید صادر نشده و یا ریجکت گردد.

♦ نوع ویزا: ۱۴روزه عادی                            ♦زمان تحویل: ۵روز کاری

♦ نوع ویزا: ۱۴روزه عادی(اتباع افغان)            ♦زمان تحویل: ۵روز کاری

♦ نوع ویزا: ۱۴روزه فوری(سرویس)               ♦زمان تحویل: ۲روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه عادی                         ♦زمان تحویل: ۵روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماهه سینگل                          ♦زمان تحویل: ۵روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳ماهه مولتی                           ♦زمان تحویل: ۵روز کاری


نقشه ازبکستان

ویزای ازبکستان:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس ۴*۳ – رزرو هتل توسط آژانس پارس پالاد الزامی است – گواهی اشتغال کار – تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر) – تسویه کامل – مسافر باید در صورت اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود – رزرو هتل ویزای توریستی باید توسط این آژانس انجام گیرد – اجاره آپارتمان از ماهی ۳۰۰ دلار به بالا – حضور مسافر در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: ۳۰روزه توریستی عادی           ♦زمان تحویل: ۱۴روز کاری

♦ نوع ویزا: ۳۰روزه توریستی فوری             ♦زمان تحویل: ۷روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری                    ♦زمان تحویل: ۱۵روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه تجاری فوری            ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری


نقشه هند

ویزای هند:

مدارک مورد نیاز: ویزای الکترونیکی هند کنسلی ندارد و در صورت ریجکت شدن هزینه ویزا استرداد نمیگردد – اسکن پاسپورت و اسکن عکس ۴*۶ هر فرد در سال فقط یکبار مجاز است که ویزای الکترونیک هند بگیرد – اشخاص روزنامه نگار – عکاس یا کسانی که برای کنفرانس به هند سفر میکنند نمیتوانند از این نوع ویزا استفاده کنند – اسکن پاسپورت – اسکن عکس – فرم اطلاعات هند – در صورت داشتن ویزای قبلی هند، اسکن آخرین ویزا ارسال شود.

▲ نوع ویزا: ویزای هند بدون مصاحبه(دوبار ورود) ▲زمان تحویل: ۳روز کاری

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – کپی از تمام صفحات شناسنامه(حتی صفحات سفید) – رزرو بلیط رفت و برگشت – اصل پاسپورتهای قدیمی(خصوصا اگر ویزای هند قبلی دارد) – ۲قطعه عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید جدید – پر کردن فرم اطلاعات فردی – حضور مسافر جهت انگشت نگاری الزامی است(برای ویزای لیبل داخل پاسپورت).

▲ نوع ویزا: توریستی ۳۰روزه                          ▲زمان تحویل: ۸روز کاری


نقشه تایلند

ویزای تایلند:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – یک قطعه عکس تمام رخ رنگی ۴*۳ جدید حداقل ۵ ماه – کپی شناسنامه – کپی کارت ملی مشخصات فردی – شغل و سمت شغلی دقیق – آدرس ایمیل مسافر – پرینت مانده حساب حداقل ۵ میلیون رزرو هتل – بلیط – تسویه کامل حضور مسافر در ایران الزامی است در صورت عدم صدور ویزا، هزینه پرداخت شده توسط سفارت مسترد نخواهد شد.

♦ نوع ویزا: عادی سینگل                           ♦زمان تحویل: ۳-۵روز کاری

♦ نوع ویزا: ۶ماهه مولتی                           ♦زمان تحویل: ۳-۵روز کاری


نقشه قزاقستان

ویزای قزاقستان:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – یک قطعه عکس ۴*۳ – تکمیل فرم مربوطه – مشخصات پرواز و نام هتل محل اقامت در قزاقستان – رزرو بلیط و ارائه برنامه سفر – تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر) – تسویه کامل مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی ۴۸ ساعت در اداره پلیس رجیستر شود – در ویزای سه ماهه در هر بار ورود ۳۰ روز اجازه اقامت دارد – حضور مسافر در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی عادی                ♦زمان تحویل: ۱۵روز کاری

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی فوری                 ♦زمان تحویل: ۱۲روز کاری


نقشه تاجیکستان

ویزای تاجیکستان:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس – مشخصات فردی – تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر) – تسویه کامل – رزرو هتل در تاجیکستان – دانشجویی: اسکن کارت دانشجویی – اسکن قرارداد با دانشگاه مربوطه – تجاری: اصل قرارداد با شرکت مربوطه در تاجیکستان – در صورت ریجکت شدن از طرف سفارت تاجیکستان هزینه استرداد نخواهد شد.

((الکترونیک ویزا بدون مصاحبه و انگشت نگاری انجام می شود)).

♦ نوع ویزا: ویزای تاجیکستان بدون مصاحبه          ♦زمان تحویل: ۲روز کاری

♦ نوع ویزا: وقت سفارت جهت ویزا                      ♦زمان تحویل: ۲روز کاری


نقشه اندونزی

ویزای اندونزی:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس ۴*۳ – رزرو بلیط و هتل – تمکن بالای ۱۵ میلیون به لاتین – کپی شناسنامه صفحه ۱ و ۲ و کارت ملی – مشخصات فردی

♦ نوع ویزا: توریستی عادی ۱۰ الی ۱۴ روز اقامت♦زمان تحویل: ۸-۱۰روز کاری

♦ نوع ویزا: توریستی فوری ۱۰ الی ۱۴ روز اقامت   ♦زمان تحویل: ۳-۴روز کاری


نقشه عمان

ویزای عمان:

مدارک مورد نیاز: اسکن پاسپورت – اسکن عکس

♦ نوع ویزا: ۱۰روز اقامت توریستی                     ♦زمان تحویل: ۲-۳روز کاری

♦ نوع ویزا: ۱ماهه توریستی                             ♦زمان تحویل: ۲-۳روز کاری

♦ نوع ویزا: یکساله مولتی تجاری                    ♦زمان تحویل: ۷-۱۰روز کاری


نقشه سنگاپور

ویزای سنگاپور:

مدارک مورد نیاز: اسکن رنگی عکس(نمونه پاسپورت نباشد) و یا پاسپورت با فرمت JPG در یک فایل برای هر مسافر جداگانه – واچر هتل حقیقی و رزرو بلیط – تسویه کامل(دوبار ورود یعنی در هر بار ورود ۱۴ روز اقامت) – صدور ویزای دبل منوط به تشخیص اداره IMMIGRATION سنگاپور خواهد بود.

♦ نوع ویزا: ۲ماهه توریستی دبل عادی               ♦زمان تحویل: ۱۵روز کاری


نقشه هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ:

مدارک مورد نیاز: ۱قطعه عکس ۴*۳ با ۴*۶ – تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومان – صورت وضعیت شغلی – فرم مشخصات فردی.

♦ نوع ویزا: توریستی ۲بار ورود                     ♦زمان تحویل: ۴۵-۵۰روز کاری


نقشه ویتنام

ویزای ویتنام:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس ۴*۳ – رزرو بلیط و هتل – کپی شناسنامه صفحه ۱ و ۲ و کارت ملی – مشخصات فردی – تمکن بالای ۲۰ میلیون تومان به لاتین یا گواهی اشتغال به کار لاتین.

♦ نوع ویزا: توریستی عادی ۳ ماه اعتبار ۱ ماه اقامت♦زمان تحویل: ۱۵روز کاری


نقشه ترکمنستان

ویزای ترکمنستان:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲قطعه عکس ۶*۵ – مشخصات فردی – تسویه کامل جهت رجیستر در ترکمنستان – رزرو هتل توسط آژانس پارس پالاد الزامی است و ارائه ۲قطعه عکس ۶*۵ الزامی است – در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آن ارسال شود – ویزای ترکمنستانبه مقصد شهر عشق آباد می باشد – جهت سفر به شهرهای دیگر ترکمنستان نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود – مرز ورودی از باجکیران می باشد – حضور مسافر در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: توریستی عادی                                   ♦زمان تحویل: ۲۰روز کاری


نقشه فیلیپین

ویزای فیلیپین:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۱قطعه عکس ۴*۳ – رزرو بلیط و هتل(با مصاحبه) – تمکن بالای ۲۰ میلیون تومان لاتین – کپی شناسنامه صفحه ۱ و ۲ و کارت ملی – مشخصات فردی – هنگام دریافت پاسپورت از سفارت خود مسافر باید حضور داشته باشد.

♦ نوع ویزا: توریستی عادی ۳ ماه اعتبار دو هفته اقامت♦زمان تحویل: ۸ تا ۱۰روز کاری


نقشه کامبوج

ویزای کامبوج:

مدارک مورد نیاز: اسکن صفحه اول پاسپورت – اسکن عکس پرسنلی – اعلام نام فرودگاه یا مرز زمینی جهت ورود به کامبوج الزامی است – شماره تماس آدرس منزل – تاریخ رفت – محل اقامت در کامبوج.

♦ نوع ویزا: سه ماهه توریستی ۳۰ روز اقامت                  ♦زمان تحویل: ۳روز کاری


نقشه قطر

ویزای قطر:

مدارک مورد نیاز: اسکن پاسپورت و اسکن عکس – ضمانت بانکی بابت بازگشت و حُسن انجام سفر به مبلغ ۲۰ میلیون تومان – رزرو هتل حداقل ۱شب توسط آژانس پارس پالاد الزامی است.

♦ نوع ویزا: ۳۰روز اقامت                                          ♦زمان تحویل: ۴-۵روز کاری


نقشه آذربایجان

ویزای آذربایجان:

مدارک مورد نیاز: اسکن پاسپورت.

♦ نوع ویزا: ویزای تک – هتل – بلیط – بیمه – ۱ ماهه و ۳ ماهه تجاری و یکساله مولتی.


نقشه ایران

ویزای ایران:

مدارک مورد نیاز: اسکن رنگی پاسپورت و عکس مهمان – اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان – فرم اطلاعات مسافر – تسویه کامل.

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی                           ♦زمان تحویل: ۱۰روز کاری


نقشه عراق

ویزای عراق:

مدارک مورد نیاز: اصل پاسپورت – ۲ قطعه عکس ۴*۳ – تسویه کامل – حضور مسافر در ایران الزامی است.

♦ نوع ویزا: یک ماهه توریستی                           ♦زمان تحویل: ۴روز کاری


  • logo-samandehi